2023 SIRLAR KİTABI

· Astroloji Yolculuğu Akademisi
4.7
12 reviews
Ebook
110
Pages

About this ebook

2023 Yeni Yılı nihayet geldi ve sabırsızlıkla bekleyecek çok şeyimiz var. Yeni yıl, yeni hedefler belirlemekten eskileri düşünmeye kadar, bize her şeyi yoluna koyma fırsatı sunuyor ve tüm yolculukta size rehberlik edeceğini umuyorum.

Hayat söz konusu olduğunda, hepimizin dört gözle beklediği bazı hedefleri vardır. Bu hedefler, aşkı bulmak için 2023'te kendi işinizi kurmak kadar basit istekler dahilinde ama içinde zorlukları olabilir.

Bu hedeflere kendimiz için ulaşmayı ne kadar istesek de, kısıtlamalar içimizden ve çevremizden gelebilir. Açıkçası, hayattaki her şey planımıza göre gitmiyor. Ve bu iyi bir şey olduğu kadar, bazen sinir bozucu da olabiliyor.

Bu gibi durumlarda, neyi yanlış yaptığımızı veya sadece bizde neyin yanlış olduğunu düşünmemiz gerekir. Ve bunu yaparken size yardımcı olmak için yıllık burcunuzu okuyabilirsiniz.

Bunların genel yorum olduğunu unutmayınız. Tabi ki her haritanın parmak izi kadar farklı olduğunu biliyorsunuz artık, haritanıza özel etkilerden haberdar olmak için Doğum Haritası Analizi alabilir. Sevdiklerimin haritasını yorumlamak istiyorum diyorsanız eğitimlerime katılabilirsiniz.

Ratings and reviews

4.7
12 reviews
Rohat CEBECİ
March 6, 2024
Her dediğini sayfa sayfa yaşadık
Did you find this helpful?
Mehtap Yüce
March 6, 2024
kesinlikle alınmalı sayfa sayfa yaşıyorsunuz.
Did you find this helpful?

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.